perjantai 12. kesäkuuta 2015

Enkelien väliintulo ihmiselämään; Derek Prince, uneni, taivaallinen sota; Derek Prince, Sid Rothin ohjelma; Vatikaani odottaa vierailijoita avaruudesta.



Enkelien tähden
Enkelien väliintulo ihmiselämään

Antaessaan ohjeita rukouskäytännöstä Uudessa Testamentissa, Paavali kirjoittaa: "Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden." Paavali ottaa tämän edellytyksenä, kun kristityt kokoontuvat rukoilemaan, enkelit tulevat myös olemaan läsnä ja osallistuvat.



Enemmän kuin kerran, kun Ruth ja Minä rukoilimme yhdessä, hän kuuli enkelien laulavan. Huomasimme, että olimme etuoikeutettuja kokemaan pienen osan totaalisesta maailmankaikkeuden palvonnasta, ulottuen sekä taivaaseen, että maahan. Olen kuullut samanlaisen todistuksen muilta Kristityiltä.

Heb. 1:14 "Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä?" Kreikan sanonta käännettynä "palvelevia henkiä" kuvaa erityisesti henkiä, jotka suorittavat papillisia palvonnan toimia. Uuden Testamentin seurakunnassa taivas ja maa sekoittui yhteen rukouksessa.


Perättäiset enkelikapinat

Raamattu paljastaa enkelikapinoiden perättäisyyden Jumalaa vastaan. Ensimmäinen - ja merkittävin - oli alkuperäinen Luciferin(arkkienkeli) kapina kuvattuna Jesaja 14:12:14:
"Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: ‘Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi."

Osaltani uskon, että jumalallinen Persoona, jonka asemaa Saatana tavoitteli, ei ollut Isä Jumala, vaan Poika Jumala (ilmestyen myöhemmin ihmiskunnan historiassa Jeesus Nasaretilaisena). Konflikti näiden kahden välillä tuli huippuunsa ristillä, missä Saatana näennäisesti löi Jeesuksen, mutta itseasiassa Jeesus riisui Saatanan kaikista hänen aseistaan ja jätti hänet totaalisesti lyötynä. "Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun." , toisin sanoen ristillä.

Ilm. 12:3-4 Saatana on kuvailtu "suuri, tulipunainen lohikäärme", jonka "pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä." Ilmeisesti arkkienkelinä, Luciferilla (nyt Saatana) oli käskyvalta kolmasosaan taivaan tähdistä, jotka seurasivat häntä hänen kapinassaan ja olivat hänen kanssaan heitetty ulos taivaasta. Saatana ja enkelit, jotka seurasivat häntä, perustivat sitten kilpailevan kuningaskunnan "taivaan avaruuksiin", jonnekin kolmannen taivaan välimaille (mikä on Jumalan asuinpaikka) ja maasta nähtävän taivaan.

Vaikka Saatanan kohtalo on ollut vääjäämättömästi päätetty hänen ristillä tapahtuneen tappionsa takia, lopullista tuomiota hänelle ei suoriteta, ennenkuin milleniumin lopulla. Siihen aikaan Saatana - yhdessä antikristuksen kanssa - tulee olemaan "heitettiin tulikivijärveen....Ja heitä vaivataan päivät ja yöt iankaikkisesti."


Langenneet enkelit ennen tulvaa.

Edellinen rikkomus osalla enkeleistä on kuvattu Genesis 6:1-2:
"Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat."
Keitä ovat nämä "Jumalan pojat?" Niihin on kahdesti viitattu Jobin kirjassa.
Job.1:6: "Oli päivä, kun Jumalan pojat esittäyivät Herran edessä, ja Saatana oli myös heidän joukossaan."
Ja taas Job 38:7 kun Jumala kysyy Jobilta: "Missä olit...kun aamutähdet lauloivat yhdessä, ja kaikki Jumalan pojat huusivat ilosta?"
Selvästi, molemmissa näissä paikoissa, nämä "Jumalan pojat" olivat enkeliolentoja. Varmasti siellä ei ollut ihmisolentoja läsnä, kun Jumala laski maan perustan.

On kaksi kohtaa Uudessa Testamentissa, mitkä kuvaavat Jumalan tuomioita enkeleille, jotka tekivät syntiä tällä tavoin ihmisnaisten kanssa. Juuda 6 sanotaan: "ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;"




Selvästi nämä eivät ole niitä enkeleitä, jotka ottivat osaa Saatanan alkuperäiseen kapinaan, koska Saatana ja hänen enkelinsä eivät ole vielä vankeina, vaan ovat vapaana ja aktiivisia "taivaan avaruuksissa". Enkelien synti, johon Juuda viittaa oli, se että he hylkäsivät heille nimitetyn asuinpaikan taivaassa ja tulivat alas maan tasolle, missä he avioituivat ihmisnaisten kanssa.

Sitten juuda jatkaa: "Samalla tavalla, Sodoma ja Gomorra ja ympäröivät kaupungit antautuivat seksuaaliseen moraalittomuuteen ja luonnottomuuksiin. He ovat esimerkkinä niistä, jotka kärsivät ikuisen tulen rangaistusta."
Juuda vertaa Nooan päivien langenneita enkeleitä, Sodoman ja Gomorran ihmisiin, koska molemmat ryhmät olivat syyllisiä samaan seksuaalisen moraalittomuuden ja perversion syntiin.

2 Piet. 2:4-6 apostoli samoin liittää Nooan päivien langenneet enkelit Sodoman ja Gomorran ihmisiin:
"Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät."




Molemmissa tapauksissa heidän syntinsä olivat luonnoton seksi. Jakeessa 4, missä englantilainen käännös sanoo, "cast them down to hell"(=heittää heidät alas helvettiin), käytetty kreikan sana on oikeastaan tartarus, sana, joka esiintyy säännöllisesti kreikkalaisessa kirjallisuudessa. Tartarus on ollut määritetty "suljettuna paikkana, yhtä kaukana alhaalla kuin Haades, (Tuonela)Haadeksena on maan alla." On hämmästyttävää miten kauan Herra tulee kärsimään joitakin synnin muotoja maailmassa, mutta on tietyt rajat, joita Jumalan kiivaus vartioi. Yksi sellainen raja on se, joka kieltää seksuaalisen luonnottomuuden, olkoonpa se enkelien ja ihmisten välillä tai samaa sukupuolta olevien ihmisten välillä. Kun raja on ylitetty, Jumalan ankarimmat tuomiot tulevat nopeasti seuraamaan. Eräässä tapauksessa tuomio tuli tulvan muodossa; toisessa se äkisti pyyhkäisi pois kahden kokonaisen kaupungin väestön.

Samanlaisia syntejä meidän päivinämme

Raamattu selvästi osoittaa, että sukupuoliyhteys enkelien ja ihmisten välillä ei kokonaan loppunut tulvan aikaan. "Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita."

Hebrean sana nephilim on suoraan johdettu hebrean verbistä naphal, mikä tarkoittaa "langeta". Nephilim, siksi, ovat langenneita - se on, langenneita enkeleitä. Nephilim(jättiläisiä) oli maan päällä noina päivinä( se on, tulvan aikaan) - ja myös jälkeenpäin (se on, tulvan jälkeen).



Noita, jotka olivat syntyneet tällä myöhemmällä periodilla tästä luonnottomasta liitosta, kutsuttiin sankareiksi. Kreikkalinen mytologia vilisee kuvauksia sellaisista sankareista. He olivat syntyneet, kun olennot, joita kreikkalaiset kutsuivat jumaliksi, olivat sukupuoliyhteydessä ihmisnaisten kanssa. Nämä jumalat olivat yliluonnollisen voimakkaita olentoja, jotka tulivat alas korkeammalta olemassaolon tasolta. Raamattu kutsuu heitä nephilim . He olivat, itseasiassa, langenneita enkeleitä.

Antaakseni vain muutamia esimerkkejä, Zeuksen (jumalien "isä") oli sanottu ottaneen joutsenen muodon ja yhtyneen naiseen nimeltä Leda, joka synnytti hänelle kolme lasta. Toisessa tapauksessa, härän muodossa, Zeuksella oli sukupuoliyhteys Euroopan kanssa, joka myös synnytti hänelle kolme poikaa. Toinen "jumala" - Poseidon, meren jumala - yhtyi ihmisnaiseen ja hän synnytti hänelle pojan nimeltä Thesus, josta tuli yksi suosituimmista kreikkalaisista sankareista.

Monia muita esimerkkejä voisi olla lisättynä. Nämä myytit ovat kuin säroinen peili, antaen kieron edustuksen tapahtumista, mitkä on tarkasti summattu Genesis 6: 4:ssa.


Kuin Nooan päivinä

Luukas 17:26 Jeesus varoitti meitä: "Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä". Toisin sanoen, olosuhteet, jotka olivat merkkeinä Nooan päivinä, tulevat jälleen olemaan luonteenomaisia aikajaksolla juuri ennen nykyisen ajan päättymistä.

Nooan päivinä "maa saastui Herran edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa." Varmasti molemmat näistä piirteistä on ilmennyt uudelleentuotettuina silmiemme edessä tänään: moraalinen korruptio ja jatkuvasti kiihtyvä väkivalta.

Nooan päivinä myös ihmisyys joutui enkelien hyökkäyksen kohteeksi korkeammalta tasolta, jotka tekivät ihmisnaiset halujensa kohteeksi. Tänään taas kerran, media on pullollaan raporteista "vierailijoita ulommasta avaruudesta." Joskus näitä vakuutellaan lennokkailla silminnäkijän kertomuksilla.

Voimme heittää nämä kertomukset pois sepitelminä, mutta tämä ei selitä niiden laajenevaa toistumista. Toinen selitys, jonka Kirjoitukset tarjoavat on, että olosuhteet Nooan päivistä toistuvat. Langenneet enkelit ovat taas työssä maa planeetalla.


Ajankohtainen sana Paavalilta

Jos ylläoleva selitys Kirjoituksista on oikea, se antaa tasapuolisen tuoreen kiireellisyyden Paavalin varoituksiin, jotka on annettu 1 Kor.11:2-16. Paavali ei katsele seurakuntaa pienenä ryhmänä ihmisiä laskostettuna johonkin omaan uskonnolliseen rakennukseen. Mieluummin hän näki seurakunnan osana suurta, toiminta-pakattua draamaa, jännitettynä sekä maahan, että taivaaseen. Osallistuminen heidän kokouksiinsa ei ollut rajoitettu ihmisolentoihin, vaan saattoi myös sisältää enkeleitä, sekä hyviä, että pahoja.

Erityisesti, Paavali varoitti, että kun naiset osallistuvat rukouksiin seurakunnassa, tarvitsee olla varuillaan mahdollisesta, sekä hyvien, että pahojen enkeleiden läsnäolosta. Sopiva vastaus oli pitää sopivaa peitettä päässään. Tällä tavoin, he vahvistivat, että he olivat sen auktoriteetin alla, jonka Kristus oli laillisesti myöntänyt seurakunnalleen. He myös antoivat asiaankuuluvan kunnioituksen hyville enkeleille, jotka saattoivat olla läsnä ja samaan aikaan suojelivat itsensä epäpuhtaita hengellisiä vaikutuksia vastaan, jotka saattaisivat liikkua pahoista enkeleistä.
Ohjeet, koskien rukousta, mitkä Paavali antaa 1. Kor. 11:2-16 voidaan summata yhteen sanaan: kunnioitus.


"Missä on minun kunnioitukseni?"

Malakian aikana Herra syytti kansaansa vilpillisyydestä palvonnassaan. He olivat hyvin uskonnollisia, kuitenkin he olivat epäkunnioittavia. Malakian 1:6 Herra sanoo:
"Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni?"
Sitten Malakia 1:14 Hän päättelee:
"Sillä suuri kuningas olen minä.....ja minun nimeni on peljättävä pakanain seassa."

Melkein kaikissa kulttuureissa on tiettyjä menettelyn sääntöjä, mitkä hallitsevat tapaa, jolla ihmiset suhtautuvat kuninkaaseensa. Me kutsumme näitä sääntöjä protokollaksi.

Kuten maallinen kuningas, Herralla myös on Hänen protokollansa. Jotkut taivaallisen protokollan vaatimukset on lausuttu 1 Kor. 11:2-16. Ne muistuttavat meitä, että kristityt rukouksissaan eivät ole vain pieni eristetty oma ryhmänsä. Päinvastoin, Paavali sanoo, "meistä on tullut kaiken maailman katseltava, sekä enkelien että ihmisten,"Olemme nähneet, että "enkelit" sisältävät sekä hyviä ja pahoja enkeleitä.

Ilmimerkkinä kunnioituksestamme Herraa kohtaan, ja myös meidän omaksi parhaaksemme, meidän tarvitsee opiskella ja seurata taivaallisen protokollan vaatimuksia

Kopioitu osin: Derek Prince - Opetuskirje - No. 25: Because of the Angels / Angelic Intervention in Human Lives (käännös RS)

Seuraava linkki on Sid Rothin ohjelmasta TV 7 ohjelma-arkistosta: Vatikaani odottaa, että avaruudesta saapuu vierailijoita:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=30061







Uneni

Näin unta, että enkeli luisteli jäällä ja enkelillä oli ihanat, taivaalliset siivet. Enkelillä oli koira mukana. Huusin koiraa ja menin enkelin luokse. Enkeli oli surullinen ja itki. Samassa näin kuinka enkelin siivet olivat muuttuneet ikään kuin juuriharjoiksi siis maallistuneet, eikä ne olleet enää taivaalliset siivet. Sitten sanoin unessa enkelille: Tiedän miksi olet surullinen, koska olet rakastunut ihmiseen.

:app-name Screenshot

Mielestäni uneni viittaa enkelien lankeemukseen. Viimeisinä päivinä tulee olemaan niin kuin Nooan päivinä, että enkelit tulevat tekemään saman synnin yhtymällä ihmiseen. Tämä on Jumalan Sanan mukaan vakava synti.

Sen tähden halusin tuoda tekstin raamatunopettaja Derek Princen opetuksen Raamatusta, koska uskon, että tämä asia on hyvä tiedostaa. Uskon myös, että uneni oli myös mahdollisesti viesti Jumalalta, että Jeesus tulee pian ja siksi meidän pitää valvoa myös tämän asian suhteen. Monet voivat ajatella, että tämä ei ole totta, mutta uskoimmepa miten tahansa, niin tämä asia löytyy Raamatusta ja sitä ei voi ohittaa.

Seuraava linkki Derek Prince taivaallinen sota TV7 ohjelma-arkistosta. Kannattaa katsoa koko opetussarja 1-3 jaksot. Klikkaa linkkiä niin pääset ohjelmaan. 



http://www.tv7.fi/vod/player/?program=14303


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti