perjantai 17. huhtikuuta 2015

Jeesuksen kantoi syntimme

Raamattu kertoo jo Vanhassa Testamentissa Jeesuksen täytetystä työstä ristin kuolemassa. Siis ennen kuin se oli vielä tapahtunutkaan. Jeesus oli täydellinen uhri karitsa meidän syntiemme vuoksi.



 "Hän kantoi meidän kipumme, otti taakakseen meidän sairautemme. Omista teoistaan me uskoimme hänen kärsivän rangaistusta, luulimme Jumalan häntä niistä lyövän ja kurittavan, vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet lävistäneet ja meidän pahat tekomme hänet ruhjonneet. Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa rinnalla me olemme parantuneet. Me harhailimme eksyneinä kuin lampaat, jokainen meistä kääntyi omalle tielleen. Mutta Herra pani meidän kaikkien syntivelan hänen (Jeesuksen) kannettavakseen" (Jes. 53:4-6). 

Kirjoitusten täyttyminen Uudessa Testamentissa, joita voidaan lukea evankeliumeista esim. Luuk. 23-24 kokonaisuudessaan. Jeesus ristillä, Jeesuksen kuolema, hautaaminen ja ylösnousemus. 

Jeesus sanoi heille:" Tätä minä tarkoitin, kun ollessani vielä teidän kanssanne puhuin teille. Kaiken sen tuli käydä toteen, mitä Mooseksen laissa, profeettojen kirjoissa ja psalmeissa on minusta kirjoitettu." . Hän sanoi heille:"Näin on kirjoitettu. Kristuksen tuli kärsiä kuolema ja kolmantena päivänä nousta kuolleista." (Luuk. 24:44,46).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti